Lita på mig när jag säger att saker alltid blir bättre

Du kanske inte ser det. Du kanske inte tror på det, men livet rätnar ut när vi talar just nu. Universum anpassar saker åt dig. Varje missad möjlighet, varje förlust, varje smärtsam händelse kompenseras. Större saker är på jobbet för dig. Bättre saker kommer din väg.

Och det är inte någon utopisk dröm jag försöker sälja, det är livet. Det är du som utvecklas och växer och lär dig. Det är din belöning efter varje hård lektion, efter stenbotten och det kommer rätt när du ska kasta in handduken och ge upp.

Men lita på mig när jag säger att ingenting förblir detsamma för alltid. Ditt trasiga hjärta läker så småningom och känner igen vad kärlek betyder och hur man verkligen älskar igen. Tomheten du känner inuti är bara ett tillfälligt tomrum som du så småningom glömmer när ditt liv fylls med skratt, passion, syfte och människor som gräver dig ur ditt mörker, människor som fyller alla luckor som du väntar på att en person ska fylla. De ensamma nätter som du tillbringade torkning av dina tårar kommer att ersättas med morgonkaffe som lämnar dig fylld av glädje eftersom det här är livet, för varje tårfullt ögonblick, för varje smärtsam natt, en annan morgon ger ljuset in och ger dig en chans att Le igen.


Lita på mig när jag säger att saker alltid blir bättre.

Din fruktansvärda resa att hitta arbete som uppfyller dig kommer att ta slut på en punkt. När du vaknar upp med en idé eller en epifani eller en möjlighet och en galen mängd mod att bara gå för det, mot alla odds, mot all logik, mot alla människor, gör du det bara, du tar ett litet språng av tro på något som blir allt större och större eftersom det är så universum fungerar. Du litar på det och tar de tecken det ger dig och plötsligt flyger du högt bland stjärnorna. Plötsligt gör du exakt vad du trodde att du aldrig skulle göra, du lyser med framgång när alla förutsåg ditt misslyckande. Det här är vad passion handlar om, när det ringer dig, när det väljer dig finns det en anledning till att medan andra inte kunde få det att fungera, kan du för att detta är vad du var tänkt att hitta inom dig när du föddes och när det hittar dig, du måste bara gå för det.

Lita på mig när jag säger att saker alltid blir bättre.

När du med säkerhet vet att du har kraften att förändras och det är ditt val att bli någon som tog ett smutsigt liv och skapade något vackert ur det, någon som tog svårigheterna, rullade med stansarna och lärde sig att slå tillbaka, hur att slåss och hur du kan rädda dig när du inte hade någon annan att rädda dig. Ibland krävs att allt går fel för att hitta vad som är rätt och troligen hittar du det inom, ingen kommer tillbaka samma sak efter några förluster eller efter stora traumor men om du kan samla alla dina spridda och trasiga bitar och börja polera dem och börja skärpa sina kanter, de hittar andra sätt att arbeta för dig, du delar dem tillbaka och bildar en ny form; en ny starkare, mer förfinad version av dig själv.

Lita på mig när jag säger att det alltid blir bättre och om du inte känner att du har något att erbjuda just nu eller något att ge. Ge dig själv tid att läka för att när du hoppar tillbaka kommer du att ha ett helt universum i dig att ge, och det är så att läkningen fungerar, du börjar med ingenting och slutar med allt.

6 okt 2019

Välkommen

Välkommen till www.minkarlek.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

  •  
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)